Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pēdējā regulārā čempionāta spēlē pirms novembra pārtraukuma šodien uzņem Baltkrievijas komandu Minskas "Dinamo".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.17. To tiešraidē varēs redzēt kanālā "TV6".

Šī abām komandām būs otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā savstarpējā mačā 9.oktobrī rīdzinieki savā laukumā uzvarēja pagarinājumā ar rezultātu 2:1.

Savā iepriekšējā mačā Rīgas "Dinamo" trešdien ar rezultātu 4:3 izbraukumā pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas SKA komandu, kurā spēlē arī pazīstamais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks. Rīgas "Dinamo" komanda tika vien pie otrās uzvaras pamatlaikā 12 oktobra cīņās. Tāpat šī bija "Dinamo" komandas pirmā pamatlaikā izcīnītā uzvara izbraukumā šosezon.

Tikmēr Minskas "Dinamo" hokejisti pēdējās desmit spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījuši uz pusēm, bet tikai divi no panākumiem gūti pamatlaikā.

Pēc novembra starptautisko izlašu spēļu pārtraukuma Rīgas klubs 14. un 16.novembrī savā laukumā uzņems attiecīgi latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas "Ak Bars" komandu un Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienību, bet pēc tam aizvadīs trīs izbraukuma mačus.

Spēlē ar SKA komandu rokas savainojumā iedzīvojās Rīgas "Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 23 punktiem 23 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 13.vietu. No izslēgšanas spēļu zonas rīdziniekus šķir seši punkti.

Tikmēr Minskas "Dinamo" ar 27 punktiem 23 cīņās ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas "Dinamo" četras reizes sacentīsies ar Minskas "Dinamo". Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!