Foto: F64

Noslēdzot jaunās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmo izbraukuma tūri, Rīgas "Dinamo" pirmdien Hantimansijskā dramatiskā cīņā atspēlēja divu vārtu deficītu un pagarinājumā ar 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0) pieveica vietējo "Jugra" komandu.

Lai arī spēles sākumā iniciatīva bija Rīgas "Dinamo" pusē, vārtus pirmie guva mājinieki, mača septītajā minūtē realizējot skaitlisko vairākumu, pēc kā rīdzinieku spēle pajuka.

Otrajā periodā rīdzinieki izskatījās jau pavisam nepārliecinoši, un arī negaidītā apgaismojuma nodzišana trešdaļas sākumā komandas neko daudz nesapurināja. Turklāt "Dinamo" saņēma arī "vārtus ģērbtuvē", kad 40 sekundes pirms otrā perioda beigām Pāvels Varfolomejevs panāca jau 2:0 "Jugra" labā.

Toties trešajā periodā "Dinamo" vārtsargam Džastinam Pītersam gan bija maz darba, toties pamatīgi dabūja norauties "Jugra" spēlētāji aizsardzībā un Vladislavs Fokins vārtos. Aktīvā un neatlaidīgā spēle deva augļus – vispirms Brendons Makmilans acīgi pamanīja ripu "Jugra" vārtu priekšā pēc Indraša metiena un pārspēja Fokinu, bet dramatiskā pamatlaika noslēgumā 13 sekundes pirms sirēnas Miks Indrašis izlīdzināja rezultātu – 2:2.

Spēles pagarinājums iesākās ar diviem noraidījumiem, "Jugra" par skaitliskā sastāva pārkāpumu un Denijs Kristo par spēli ar augstu paceltu nūju. Turpinot pārliecinošu spēli, "Dinamo" spēja šo maču uzvarēt - viens no ātrākajiem komandas uzbrucējiem Lūkass Lesio lika lietā savas prasmes un individuālā uzbrukumā pielika uzvaras punktu šai spēlei – 3:2.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
$duelID=703;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!