Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vadība piedāvājusi turpināt darbu ar komandu galvenajam trenerim Artim Ābolam un visam treneru korpusam, informē Rīgas "Dinamo".

Trešdien notika akciju sabiedrības "Dinamo Rīga" padomes sēde, kurā tika izskatīti vairāki jautājumi saistībā ar AS "Dinamo Rīga" komandu startu 2013./2014. gada sezonā un gatavošanos 2014./2015. gada sezonai.

Kluba padome uzklausīja treneru un ģenerālmenedžera Normunda Sējēja atskaiti par komandas sniegumu KHL čempionātā un izslēgšanas spēlēs. AS "Dinamo Rīga" padome atzina komandas sniegumu 2013./2014.g.sezonā par labu. "Dinamo Rīga" padome piedāvāja visam treneru kolektīvam - galvenajam trenerim Artim Ābolam, kā arī viņa palīgiem Viktoram Ignatjevam, Ģirtam Ankipānam, Jurim Klodānam un fiziskās sagatavotības trenerim Vilnim Klucim turpināt darbu ar komandu arī 2014./2015.gada sezonā.

Atgādinām, ka Ābols par galvenā trenera pienākumu izpildītāju kļuva 2012.gada rudenī, kad no darba tika atlaists Peka Rautakalio. Ābola vadībā komanda 2013.gadā izcīnīja KHL Cerības kausu, bet pagājušajā vasarā ar viņu tika noslēgts līgums kā ar galveno treneri. Pagājušā regulārā sezona bija veiksmīgā Rīgas "Dinamo" vēsturē, bet Gagarina kausā rīdzinieki izstājās pēc pirmās kārtas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!