Foto: LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 1:4 (0:2, 0:0, 1:2) piekāpās "Soči" vienībai, kas pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā pirmo reizi zaudēja spēli ar trīs vārtu deficītu. Līdz šim neveiksmīgākajās spēlēs rīdzinieki piekāpās ar divu vārtu deficītu.

"Soči" hokejisti jau trešajā minūtē izvirzījās vadībā pēc Kirila Kapustina precīzā metiena, bet tad 11. minūtē Ņikita Točickis dubultoja pārsvaru savai komandai. "Dinamo" komanda arī turpinājumā demonstrēja neizteiksmīgu sniegumu, tomēr vienus vārtus 56. minūtē vairākumā izdevās atspēlēt, kad Linuss Videls turpināja savu lielisko rezultativitāti šajā sezonā. Atlikušajā laikā Dmitrijs Ščitovs un Damirs Rahimuļins guva vēl vārtus Soču vienībai, nodrošinot savai komandai pārliecinošu uzvaru.

"Dinamo" ar 13 punktiem 11 spēlēs ierindojas piektajā pozīcijā Rietumu konferencē, bet "Soči" pēc šī panākuma ar 11 punktiem pakāpās uz septīto vietu.

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

$duelID=1164;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!