Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" otrdien Krievijas pilsētā Sanktpēterburgā regulārā čempionāta spēlē izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) piekāpās SKA komandai.

Rīgas "Dinamo" hokejisti tādējādi piedzīvoja trešo "sauso" zaudējumu pēdējās četrās spēlēs, turpinot ļoti neveiksmīgo sezonu. Šajā divu spēļu izbraukuma sērijā rīdzinieki vārtus tā arī neguva.

Pirmais periods noslēdzās neizšķirti 0:0, un SKA pa "Dinamo" vārtiem meta tikai trīs reizes, bet uz otro periodu mājinieki izgāja daudz aktīvāki, un spēja izvirzīties vadībā, kas lielisku metienu izdarīja Jori Lehtera. Trešajā periodā SKA hokejisti bija divu vīru vairākumā, kas ļāva izspēlēt uzbrukumu, kurā Vladimirs Tkačovs raidīja ripu tālajā vārtu stūrī. Savukārt 13 sekundes vēlāk ātrā pretuzbrukumā Jevgeņijs Ketovs apspēlēja Jāni Vori un panāca mača gala rezultātu.

Voris atvairīja 26 no 29 pretinieku metieniem, bet rīdzinieki izdarīja tikai 12 metienus pa vārtiem.

Dinamo" ar 32 punktiem 48 spēlēs ir pirmspēdējā gan līgā, gan Rietumu konferencē, apsteidzot vien Minskas "Dinamo", bet SKA ar 67 punktiem 48 mačos ir trešā Rietumos.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!