Foto: LETA
Zaudējumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē svētdien, 11. oktobrī, piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas protestu ēnā Baltkrievijā pēcspēles metienos ar 3:4 (1:1, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) piekāpās Minskas "Dinamo".

Par neizšķirtu pamatlaikā rīdzinieki nopelnīja savu sesto punktu sezonā, kas tos ierindo pēdējā vietā Rietumu konferencē. 12 spēlēs Latvijas klubs pagaidām izcīnījis vien divas uzvaras.

Baltkrievijā katru svētdienu kopš 9. augusta notiek protesti pret nedemokrātiski aizvadītajām prezidenta vēlēšanām, kuras neatzīst Eiropas Savienības valstis. Rīgas "Dinamo" vadība neslēpa, ka politisko protestu iespaidā neplāno atteikties no spēles Minskā un devās uz cīņu Minskā.

Rīgas "Dinamo" cīņas gaitā trīs reizes atspēlējās, bet pēcspēles metienos zaudēja ar 2:3. Interesanti, ka komandas pirms 10 dienām tikās Rīgā un arī aizvadīja pēcspēles "bullīšus", un arī toreiz pārāki bija mājinieki - Rīgas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" labā divus vārtus guva Zeks Mičels, kurš asistēja arī trešo vārtu guvumā Konstantīnam Komarekam.

Rīgas "Dinamo" tagad atrgriezīsies mājās un aizvadīs trīs mačus "Arēnā Rīga", no kuriem pirmais būs 14. oktobrī pret Jaroslavļas "Lokomotiv".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!