Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 25. februārī, mājās ar rezultātu 1:2 piekāpās Minskas "Dinamo", piedzīvojot piekto zaudējumu sešās savstarpējās spēlēs šajā sezonā.

Rīgas "Dinamo" hokejisti spēles pirmos divus periodus aizvadīja aktīvi, un mača 26. minūtē Deniss Paršins noslēdza skaistu kombināciju pēc Gunāra Skvorcova un Mika Indraša piespēlēm. Trešajā periodā Rīgas "Dinamo" iedzinējos nonāca četru minūšu laikā. Vispirms Iļjam Solovjovam ar veiksmes palīdzību 45. minūtē izdevās rezultātu izlīdzināt, kad ripa no rīdzinieku aizsarga nūjas mainīja lidojuma virzienu, bet 49. minūtē Robs Klinkhamers pēc komandas biedra metiena ar savu nūju pieskārās ripai un ievirzīja to vārtos.

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā tikai pirmajā savstarpējā spēlē pārspēja Minskas "Dinamo", bet pārējās tikšanās reizēs piedzīvoti tikai zaudējumi.

Rīgas klubam šis zaudējums neko nemainīja, jo tas vairs nevar izkļūt no pēdējās vietas kopvērtējumā. Savukārt Minskas "Dinamo" šis panākums palīdzēja pakāpties uz septīto vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

Rīgas "Dinamo" sestdien ar maču pret Habarovskas "Amur" noslēgs šo sezonu.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!