Foto: F64

Rīgas "Dinamo" ir kļuvusi par pirmo hokeja komandu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kurai izveidots savs televīzijas kanāls, vēsta kluba mājas lapa.

No 29. oktobra skatītājiem būs pieejams jauns, unikāls televīzijas kanāls - "360TV Dinamo Rīga", kurā būs pieejama visplašākā informācija par komandu un klubu.

Ar jaunā TV kanāla starpniecību hokeja fani varēs vēl tuvāk iepazīt savu iecienīto komandu – tur tiks pārraidīti ekskluzīvi sižeti par komandas ikdienu, intervijas un personīgas sarunas ar spēlētājiem un treneriem, vēsturiski nozīmīgāko spēļu apskati, kurus no šīs brīža skata punkta komentēs pieredzējušais sporta komentētājs Anatolijs Kreipāns, kā arī tiešraides no mājas spēlēm "Arēnā Rīga" – pieslēgšanās "360TV Dinamo Rīga" studijai, kuru vadīs Armands Simsons un pēcspēļu intervijas ar spēlētājiem, kā arī abu komandu viedokļi no preses konferencēm.

"Hokeja klubs "Dinamo Rīga" vienmēr ir centies iepriecināt komandas fantastiskos līdzjutējus, ieviešot dažādus jauninājumus. Tādēļ esam ļoti gandarīti, ka viens no vadošajiem Latvijas uzņēmumiem Lattelecom piedāvāja veidot jaunu televīzijas kanālu - "360TV Dinamo Rīga", ar unikālu saturu par mūsu komandu," saka Dinamo Rīga padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Jaunais TV kanāls "360TV Dinamo Rīga" pie skatītājiem dosies 29. oktobrī, dienā, kad "Dinamo" komanda "Arēnā Rīga" aizvadīs savu kārtējo spēli KHL čempionātā, tiekoties ar Jekaterinburgas "Avtomobiļist" vienību.

Spēles komentēšanā varēs iesaistīties arī līdzjutēji - ieraksti ar tēmturi #dinamoriga vai #360TV no mikroblogošanas vietnes "Twitter" būs redzami TV ekrānā, savukārt līdzjutējiem, kuri ieradīsies uz spēli, "Arēna Rīga" vestibilā būs iespēja piedalīties jaunā kanāla tapšanā, ierakstot video sveicienus komandai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!