Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirms jaunās sezonas aizvadīs 11 pārbaudes spēles, no kurām lielākā daļa tiks aizvadītas izbraukumā, informēja komandas mājaslapa internetā.

Rīgas "Dinamo" piedalīsies trijos pārbaudes turnīros – Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, Vācijas pilsētā Kaselē un Rīgā.

2017./2018. gada KHL sezona sāksies 22. augustā, tādēļ Rīgas "Dinamo gatavošanos jaunajai sezonai arī sāks jūlija sākumā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos un Jūrmalā, bet pēc tam aizvadīs tradicionālo treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Pirmās sezonas pārbaudes spēles "Dinamo" komanda aizvadīs Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā, kur no 26. līdz 30. jūlijam piedalīsies piecu komandu turnīrā "Minskas kauss", kurā rīdziniekiem spēlēs arī Baltkrievijas čempionāta vicečempioni Minskas "Junost", kā arī trīs KHL klubi – Maskavas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Hantimansijskas "Jugra". Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot četras spēles.

No 8. līdz 10. augustam Rīgas klubs piedalīsies starptautiskā hokeja turnīrā "Wingas Cup" Vācijas pilsētā Kaselē. Tajā spēlēs Vācijas otrās spēcīgākās līgas klubs "Kassel Huskies", kā arī vēl divi KHL klubi – Bratislavas "Slovan" un Podoļskas "Vitjazj". Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, kopā katra aizvadot trīs spēles.

Savukārt no 13. līdz 17. augustam "Arēnā Rīga" norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs, ko organizē AS "Dinamo Rīga". Turnīrā arī šogad piedalīsies četras KHL komandas – Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", Kazaņas "Ak Bars" un Minskas "Dinamo". Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura rezultātiem tiks aizvadītas spēles par 1. vietu un 3. vietu.

Rīgas "Dinamo" par galveno treneri apstiprinājusi Sandi Ozoliņu, bet komandas komplektēšana vēl īsti nav sākusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!