Foto: LETA

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirms nākamās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas piedalīsies divos pārbaudes turnīros, vēsta kluba oficiālā mājaslapa internetā.

Rīgas komanda gatavošanos 2013./14. gada KHL sezonai, saskaņā ar reglamentu, sāks jūlijā, bet augusta sākumā aizvadīs divas vai trīs pārbaudes spēles.

No 12. līdz 16. augustam "Dinamo" komanda piedalīsies pārbaudes turnīrā Prāgā, kur sacentīsies ar mājiniekiem Prāgas "Lev", Kazaņas "Ak Bars" un Ufas "Salavat Julajev".

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" piedalīsies arī "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) kausa izcīņā, kas risināsies no 25. līdz 30. augustam. Tajā rīdzinieki sacentīsies ar Minskas "Dinamo", Santpēterburgas SKA, Prāgas "Lev", Bratislavas "Slovan", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Kazaņas "Ak Bars".

LDz kausa izcīņā komandas turnīra pirmajā kārtā būs sadalītas divās apakšgrupās pa trim vienībām, kas savā starpā izspēlēs riņķa turnīru (pa divām spēlēm katrai komandai), bet turnīra pēdējā dienā aizvadīs spēles par vietām ar otras grupas komandām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!