Foto: F64

Gatavojoties jaunajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, Rīgas "Dinamo" Prāgas kausa izcīņas otrajā spēlē otrdien sacenšas ar vietējo komandu "Lev".

Kā ziņots, pirmajā mačā pirmdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica Kazaņas "Ak Bars" komandu. Savukārt "Lev" ar rezultātu 1:0 uzveica Ufas "Salavat Julajev" hokejistus.

Turnīra turpinājumā ceturtdien Rīgas "Dinamo" pretiniekos būs Ufas "Salavat Julajev", bet piektdien sekos mačs par vietu turnīrā.

Latvijas klubam šajā turnīrā nepalīdz vārtsargs Māris Jučers, kā arī uzbrucēji Māris Bičevskis un Juris Upītis. Jučers pašlaik iedzīvojies rokas savainojumā, Bičevskis ir traumējis ceļgalu, bet Upītis - plecu. Jāizceļ, ka Jučers un Upītis "Dinamo" komandā pašlaik atrodas uz pārbaudes laiku.

Mēneša beigās - no 26. līdz 29.augustam - "Arēnā Rīga" jau piekto reizi norisināsies tradicionālais starptautiskais hokeja turnīrs "Latvijas Dzelzceļa" (LDz) kauss, kurā šogad piedalīsies sešas komandas - Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv" ar Miķeli Rēdlihu sastāvā, Sanktpēterburgas SKA, "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un "Lev".

Jauno KHL sezonu rīdzinieki 5.septembrī uzsāks savā laukumā ar maču pret Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!