Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Rīgas "Dinamo" otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēli pret Maskavas CSKA aizvadīs bez pirmās maiņas uzbrucēja Aleksandra Ņiživija un aizsarga Arvīda Reķa, bet otrais vārtsargs šajā spēlē būs no traumas atlabušais Mikaēls Telkvists, pastāstīja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Ņiživijs pēdējā spēlē pret Minskas "Dinamo" sasitis celi, kā arī pārtraukumā starp abām spēlēm bija apslimis. Pirmdien Ņiživijs netrenējās, bet viņa vietu maiņā pie Tomaša Surovija un Marka Hartigana ieņēma Roberts Petrovickis.

Līdz ar Ņiživija izkrišanu un Petrovicka pārcelšanos uz pirmo maiņu ceturtajā uzbrucēju virknējumā centrā spēlēs Andris Džeriņš.

Spēlei par visiem simts procentiem gatavs nebūs Arvīds Reķis, kurš pret Minskas "Dinamo" arī guva nelielu traumu. "Mums ir spēlētāji, kas var aizstāt, tāpēc pietaupīsim Reķi nākamajām cīņām, kad viņš pēc pauzes čempionātā būs pilnībā gatavs. Sastāvā atgriezīsies Telkvists, kurš mačam būs pieteikts kā otrais vārtsargs. Viņam būs dota iespēja atkal iejusties komandā," sacīja Sējējs.

Rīgas "Dinamo" šī būs pēdējā spēle pirms 15 dienu pauzes, kuras laikā pārbaudes turnīrus aizvadīs nacionālās izlases.

KHL Rietumu konferences turnīra tabulā "Dinamo" ir septītajā vietā ar 50 spēlēs gūtiem 74 punktiem, un uzvara pamatlaikā pret CSKA garantēs rīdziniekiem vietu izslēgšanas turnīrā neatkarīgi no atlikušo regulārās sezonas spēļu rezultātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!