Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien Nursultanā spēlēs ar Nursultanas "Baris".

Mačs Nursultanā sāksies plkst.13 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to pārraidīs kanāls "TV3 Sport 2". Portāls "Delfi" piedāvās mača teksta tiešraidi.

Rīgas "Dinamo" pēdējās četrās spēlēs ir tikusi pie punktiem un trim uzvarām. Pēc divām uzvarām, vispirms ar 3:2 pagarinājumā pieveicot Maskavas apgabala "Vitjaz" vienību, bet pēc tam ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā - arī Pekinas "Kuņluņ Red Star", savā laukumā ar 3:4 pagarinājumā tika zaudēja Omskas "Avangard". Toties vecā gada priekšpēdējā dienā izbraukumā ar tādu pašu rezultātu papildlaikā tika vinnēta Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Tikmēr Nursultanas vienībai pēdējās četrās aizvadītajās spēlēs ir apgriezta bilance - trīs piedzīvoti zaudējumi. Pēc zaudējumiem izbraukumā pret Kazaņas "Ak Bars" (3:5) un Čeļabinskas "Traktor" (2:4) mājās ar 3:2 pēcspēles metienos tika uzvarēts Jekaterinburgas "Avtomobilist" un ar 1:2 piedzīvots zaudējums pret Ufas "Salavat Julajev".

Abas komandas šosezon jau ir tikušās, Rīgā uzvaru ar 3:2 izcīnot mājiniekiem.

KHL ietvaros abas komandas ir tikušās 26 reizes, kurās rīdziniekiem izdevies tikt pie uzvarām deviņos mačos.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 37 punktiem 43 spēlēs ir pēdējā vietā Rietumu grupā, bet "Baris" austrumu grupā ierindojas astotajā vietā ar 42 punktiem 44 mačos.

Izbraukumā svētdien "Dinamo" rindās devās 20 hokejisti - trīs vārtsargi, pieci aizsargi un 12 uzbrucēji: vārtsargi - Jūliuss Hudāčeks, Ēriks Vītols un Vladislavs Gross; aizsargi - Ralfs Freibergs, Patriks Ozols, Džordons Soutorns, Kristaps Zīle un Miks Tumānovs; uzbrucēji - Mārtiņš Karsums, Romāns Červenijs, Metjū Lorito, Nikolajs Jeļisejevs, Lukāšs Radils, Filips Buncis, Jānis Švanenbergs, Gints Meija, Emīls Puarjē, Gunārs Skvorcovs, Arsenn Hisamutdinovs un Edgars Kulda.

Rīgas "Dinamo" izbraukumā devās bez 11 spēlētājiem. Tie ir: Peters Tīvola, Nerijus Ališausks, Lauris Dārziņš, Aleksandrs Protapovičs, Rīss Skārlets, Daniels Bērziņš, Jere Karjalainens, Kristaps Sotnieks, Hanters Šinkaruks, Kārlis Čukste un Oskars Cibuļskis.

Pēc šīs spēles "Dinamo" izbraukumu noslēgs 5.janvārī ar cīņu pret Ufas "Salavat Julajev".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!