Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" svarīgā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien ar rezultātu 5:0 sagrāva turnīra vājāko komandu Bratislavas "Slovan", pietuvojoties izslēgšanas spēļu zonai.

Rīgas "Dinamo" komandai šī bija pēdējā mājas spēle šīs sezonas regulārajā čempionātā, un pēdējās divas spēles tiks aizvadītas izbraukumā.

Rīgas "Dinamo" labā divus vārtus guva Andris Džeriņš, bet reizi precīzi meta Oskars Batņa, Linuss Videls un Rihards Marenis. Četrus no pieciem vārtiem "Dinamo" guva skaitliskajā vairākumā. Savukārt vārtsargs Timurs Biļalovs atvairīja 22 pretinieku metienus un aizvadīja ceturto "sauso" spēli sezonā.

Šī uzvara Rīgas "Dinamo" komandu pietuvināja izslēgšanas spēlēm. Tā kā Čehovas "Vitjazj" ar rezultātu 1:6 piekāpās Maskavas CSKA, rīdzinieki šodien no izslēgšanas spēļu zonas atpaliek tikai vienu punktu. Rīgas "Dinamo" 60 spēlēs tikuši pie 60 punktiem.

Trešdien "Dinamo" izbraukumā cīnīsies ar aizsarga Artūra Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ", bet piektdien regulārā čempionāta pēdējā mačā cīnīsies ar Maskavas CSKA.

Savukārt "Vitjazj" vēl jāspēkojas ar Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet septītajā vietā esošā "Soči" komanda, kas "Dinamo" apsteidz par diviem punktiem, sagaida spēles ar ar Maskavas "Spartak" un Bratislavas "Slovan".

Portāls "Delfi" piedāvāja spēles teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!