Foto: F64
Nākamās nedēļas nogalē Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" rīkos hokeja līdzjutēju galvaspilsētas atklāšanas svētkus, vortālu "Delfi Sports" informēja "Dinamo".

Pasākums, ko "Dinamo" organizēs sadarbībā ar "Aldari" un "Arēnu Rīga", risināsies 31. jūlijā no plkst. 12:00 – 18:00 pie "Arēnas Rīga".

Šis pasākums būs domāts visai ģimenei - tā ietvaros notiks iepazīstināšana ar Rīgas "Dinamo" un jauniešu komandu HK "Rīga", darbosies tirdziņš un visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi, uz lielās skatuves uzstāsies populāri Latvijas mūziķi, būs pieejamas arī dažādas atrakcijas un izklaides, kā arī konkursos varēs laimēt ar "Dinamo" saistītas balvas. Tiešraidēs šo pasākumu atspoguļos LTV7 un Radio SWH.

Atklāšanas svētkos pieaugušajiem pasākuma apmeklētājiem pirmo reizi būs iespējams nogaršot speciāli Rīgas "Dinamo" ražoto "Aldaris" "Uzvarētāju alu", kā arī piedalīties daudzās "Aldara" sarūpētās aktivitātēs un saņemt pārsteiguma balvas.

Ieeja pasākumā bez maksas.

Pie "Arēnas Rīga" visiem atnākušajiem būs iespēja klātienē satikt Rīgas "Dinamo" spēlētājus, un trenerus, iepazīties ar komandas jaunpienācējiem, un beidzot tiks izpildīts arī viens iepriekšējās sezonas neizpildīts derību solījums. Uz lielās skatuves uzstāsies tādi Latvijā labi pazīstami mūziķi kā Aisha, "Musiqq", "Dzelzs Vilks", Kristīna Zaharova, Radio SWH ētera personība un dziedātājs Artis Dvarionas, "Latvian Blues Band" u.c. Visas dienas garumā būs pieejamas arī atrakcijas un dažādas izklaides visa vecuma apmeklētājiem.

Pasākuma ietvaros visas dienas garumā darbosies arī amatnieku un pārtikas produktu tirdziņš, kā arī visdažādākie ēdināšanas uzņēmumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!