Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa pēc uzvaras izbraukumā pār Novosibirskas "Sibirj" sacīja, ka komandai šādi jāturpina spēlēt arī turpmāk.

Atgādinām, ka Hosa ar diviem vārtu guvumiem sekmēja Rīgas "Dinamo" uzvaru ar rezultātu 4:1.

Tomēr uzbrucējs atzina, ka daudz lielāku gandarījumu dod tas, ka beidzot uzvaru izcīnīja komanda. "Šodien, salīdzinot ar pirmajām divām izbraukuma spēlēm, sākām daudz labāk. Var jau būt tie garie lidojumi atstāja iespaidu, jo šodien jutāmies daudz labāk. Šodien beidzot tikām pie punktiem un mums vēl viena spēle ir palikusi, no kuras arī ir jāņem maksimums. Skaidrs, ka viegli nebūs, bet pēc šīsdienas spēles esam atguvuši savu pārliecību," Rīgas komandas mājaslapā citēts Hosa.

"Šodien, pēc pirmā perioda, ģērbtuvē viens otru vēl vairāk iedrošinājām. Mačs šodien gāja no rokas. Izveidojām vairākus vārtu gūšanas momentus un četrus realizējām. Mums ir jāturpina iet uz priekšu šādā garā - spēlēt kā komandai. Nav svarīgi, kurš nāks pretī," Hosa turpināja. "Es neteiktu, ka mans mērķis bija gūt "hat-trick". Esmu, protams, ļoti priecīgs par abiem gūtajiem vārtiem. Man gan svarīgākais šodien ir tas, ka uzvarēja komanda. Mums šī uzvara bija ļoti vajadzīga, jo iepriekšējās spēlēs bijām zaudējuši vērtīgus punktus. Arī nākamā spēle Novokuzņeckā mums ir jāuzvar."

 "Habarovskā un Vladivostokā nespēlējām slikti. Veidojām momentus, bet nepratām tos realizēt. Šī spēle ir ļoti labs piemērs, kā spēlēt arī Novokuzņeckā," piebilda Hosa.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" atgriezusies trešajā vietā.

Izbraukuma sērija Rīgas "Dinamo" komandai turpinās - nākamā spēle ceturtdien Novokuzņeckā pret "Metallurg".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!