Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" sestdien izbraukumā ar rezultātu 1:3 zaudēja Minskas "Dinamo", neizmantojot iespēju atgriezties izslēgšanas spēļu zonā.

Minskas "Dinamo" jau zaudējusi pat teorētiskas izredzes kvalificēties Gagarina kausa izcīņai, taču principiālajai cīņai pret Rīgas komandu tā bija gatava.

Rīgas "Dinamo" šajā mačā otrā perioda ievadā realizēja vairākumu, kad pēc Linusa Videla piespēles no vārtu priekšas precīzi meta Brendons Makmilans. Tomēr divas minūtes pirms otrā perioda beigām Patriks Virkošs spēja rezultātu izlīdzināt. Mača 47. minūtē pēc Tēmu Pulkinena solo gājiena pāri visam laukumam un spēcīgā metiena Minska izvirzījās vadībā, bet mača noslēgumā Virkošs lielajā vairākumā guva vārtus un panāca spēles gala rezultātu.

Rīdziniekiem pašiem bija iespējas vairākumā noslēdzošajā trešdaļā, tomēr Jonass Enrots vārtos spēlēja precīzi. Savukārt Kristers Gudļevskis atvairīja 23 no 26 pretinieku metieniem.

Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, un šis zaudējums liedza rīdziniekiem atgriezties izslēgšanas spēļu zonā.

Pirmdien Rīgas "Dinamo" izbraukuma spēlēs pret Bratislavas "Slovan", kas arī zaudējusi izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!