Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" atgriezies kanādiešu uzbrucējs Džeimijs Džonsons, kurš šajā komandā spēlēja jau pagājušajā sezonā, vēsta vienība.

Līgums ar Džonsonu noslēgts līdz sezonas beigām.

Kanādiešu uzbrucējs līdz šim šajā sezonā spēlēja Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Heršijas "Bears", taču savainojuma dēļ šīs komandas sastāvā ir piedalījies tikai 8 spēlēs (1 vārti un 3 piespēles), izlaižot praktiski visu novembri un ierindā atgriežoties decembra sākumā.

Džeimijs Džonsons ir labi pazīstams pašreizējam Rīgas "Dinamo" treneru korpusam, jo viņš iepriekšējā sezonā "Dinamo" sastāvā piedalījās visās komandas KHL čempionāta spēlēs (regulārā čempionātā 52 spēles, 8 vārti un 14 piespēles, bet Nadeždas kausā 13 spēles, 3 vārti un 4 piespēles). Šobrīd vairāki Rīgas kluba uzbrucēji ir guvuši dažāda smaguma savainojumus, tādēļ ir nepieciešams pastiprinājums, un, tā kā treneriem ir labi zināmas Džeimija Džonsona iespējas, viņš arī tika uzrunāts.

Savas karjeras laikā hokejists ilgstoši mēģinājis iekļūt Nacionālajā hokeja līgā (NHL), taču tas neizdevās, un viņš daudz spēlējis AHL. Tāpat viņš vienu sezonu aizvadīja Somijas spēcīgākā hokeja čempionāta komandā Turku TPS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!