Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas “Dinamo” varētu pievienoties vēl divi hokejisti no Krievijas – Genādijs Stoļarovs un Jevgēņijs Gračjovs, vēsta izdevums “Sport-Express”.

34 gadus vecais Stoļarovs aizvadītajā sezonā spēlēja Maskavas “Spartak” rindās, un 44 spēlēs iekrāja tikai trīs rezultatīvas piespēles. Viņš KHL klubos spēlējis kopš 2008. gada, kopumā aizvadot 477 spēles, kurās guvis 60 vārtus un izdarījis 94 piespēles.

Savukārt 30 gadus vecais uzbrucējs Gračjovs pagājušajā sezonā spēlēja Omskas “Avangard”, 49 spēlēs gūstot piecus vārtus un izdarot septiņas rezultatīvas piespēles. Viņš uzspēlējis arī Nacionālajā hokeja līgā, astoņās spēlēs pārstāvot Ņujorkas “Rangers”, bet 26 mačus aizvadījis Sentluisas “Blues”.

No 2016. līdz 2018. gadam viņš spēlēja arī Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ko tobrīd trenēja pašreizējais Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Pēteris Skudra.

NHL viņš guvis vienus vārtus un izdarījis trīs piespēles, bet KHL nospēlējis 352 spēles, kurā guvis 31 vārtus un izdarījis 49 piespēles.

Rīgas “Dinamo” jauno sezonu iesākusi ar diviem zaudējumiem savā laukumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!