Foto: F64

Turpinot sezonas pirmo mājas spēļu sēriju, Rīgas "Dinamo" sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē uzņēma Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Dinamo" vienību un piedzīvoja līdz šim smagāko zaudējumu ar 1:5 (0:2, 0:3, 1:0).

Kā parasti, spēli Rīgas "Dinamo" iesāka aktīvi, taču pirmie vārtus guva viesi, un pirmās trešdaļas 14. minūtē rezultāts jau bija 2:0 Maskavas "Dinamo" labā. Jāpiebilst, ka pirmo vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli piedalījās arī Mārtiņš Karsums.

Izšķirošie notikumi risinājās otrās trešdaļas sākumā, kad Rīgas "Dinamo" kārtējo reizi īsā laika posmā zaudēja vairākus vārtus. Šoreiz četru minūšu laikā tika ielaisti trīs vārti un rezultāts jau kļuva graujošs – 5:0 Maskavas "Dinamo" labā. Pēc ceturto vārtu zaudējuma Džastinu Pītersu nomainīja Jānis Kalniņš, taču arī viņš tika pārspēts, gan tikai vienu reizi.

Mača turpinājumā spēle rīdziniekiem pagalam nevedās, Rīgas "Dinamo" laukumā pietrūka gan precizitātes, gan savstarpējās sapratnes, netika realizēts pat "lielais" vairākums, un maskaviešiem bez problēmām izdevās noturēt savus vārtus neskartus.

Tribīnes sapurināja divi notikumi - Kristapa Zīles kautiņš ar Ņikitu Komarovu un Mika Indraša vārti 56. minūtē, mūsējie tomēr nepadevās un neļāva Maskavas "Dinamo" vārtsargam Aleksandram Jerjomenko aizbraukt no Rīgas ar "sauso" uzvaru kabatā.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
$duelID=735;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!