Foto: F64

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) noslēdzas regulārais čempionāts, un sezonas pēdējo spēli aizvadīs arī turnīra vājākā komanda Rīgas "Dinamo", kas savā laukumā tiekas ar Habarovskas "Amur'.

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" savu līdz šim sliktāko sezonu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) sestdien noslēdza ar zaudējumu pagarinājumā Habarovskas "Amur" vienībai – 2:3.

Rīgas "Dinamo" šo sezonu noslēdza ar 28 punktiem 60 spēlēs, kas to ierindo pēdējā vietā visā KHL. Līdz šim neviena cita komanda KHL sezonu ar tik maz punktiem nebija pabeigusi.

Rīgas "Dinamo" labā abus vārtus šajā mačā guva Deniss Paršins, kurš otrajā periodā divas reizes realizēja skaitlisko vairākumu. Savukārt "Amur" rindās precīzus metienus izdarīja Dmitrijs Arhipovs, Aleksandrs Šarovs un Aleksandrs Poluņins.

"Amur" vārtus šajā mačā sargāja 20 gadus vecais Timurs Šijanovs, kuram tā bija pirmā spēle šajā sezonā. Ne vienā čempionātā oficiālu spēli viņš nebija aizvadījis. Šijanovs atvairīja 25 no 27 metieniem. Savukārt Rīgas "Dinamo" vārtus sargāja Jānis Voris, kurš tika galā ar 15 no 18 metieniem.

Arī "Amur" hokejisti šajā sezonā nespēlēs KHL Gagarina kausa izcīņā, Austrumu konferencē paliekot 10. vietā ar 55 punktiem.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!