Foto: F64
Rīgas "Dinamo" sestdien "Arēnā Rīga" tradicionālajā sezonas noslēguma pasākumā atvadīsies no līdzjutējiem un pateiksies par sniegto atbalstu, informēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba preses dienestā.

Pasākuma sākums "Arēnā Rīga" paredzēts plkst.14.

Sezonas noslēguma pasākumā "Dinamo" hokejisti allaž ir piedalījušies dažādos ar hokeju saistītos veiklības un prasmju konkursos. Pēc pirmās KHL sezonas noslēguma pasākums notika Piņķos "Inbox.lv" hallē, bet pērn un aizpērn tas risinājās "Arēnā Rīga", kad hokejisti priecēja vairākus tūkstošus līdzjutēju.

Pēc izstāšanās no cīņas par KHL Gagarina kausu "Dinamo" hokejistiem ir piešķirtas brīvdienas, ko katrs var izmantot pēc saviem ieskatiem. Aizvadīto sezonu, kā ierasts, pavasarī izvērtēs a/s "Dinamo Rīga" vadība, taču sēdes diena pagaidām vēl nav noteikta.

"Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis iepriekš teica, ka kluba vadība pacīnīsies, lai komandā arī turpmāk noturētu vairākus spēcīgus spēlētājus, kam sezonas noslēgumā beigsies līgumi, piemēram, Miķeli Rēdlihu un Mārtiņu Karsumu, kā arī vārtsargu Krisu Holtu. Savickis gan piebilda, ka tas notiks "Dinamo" iespēju robežās un interesi par komandas līderiem ir izrādījuši arī citi klubi. Savukārt ar Rīgas "Dinamo" galveno treneri Peku Rautakallio klubs 2011.gada aprīlī parakstīja līgumu uz diviem gadiem, paredzot iespēju vienošanos pagarināt.

"Dinamo Rīga" padome februārī atzinīgi novērtēja komandas iekļūšanu KHL izslēgšanas turnīrā. Uzdevums izslēgšanas spēlēs komandai bija tikt pēc iespējas tālāk, taču neizvirzot prasību "Dinamo" iekļūt kādā noteiktā izslēgšanas turnīra posmā.

Jau ziņots, ka KHL sezona "Dinamo" hokejistiem beidzās nedēļas nogalē, kad komanda cīņā par Gagarina kausu izstājās Rietumu konferences ceturtdaļfinālā. Sērijā līdz četrām uzvarām "Dinamo" hokejisti ar 3-4 piekāpās Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!