Foto: F64

Tradicionālajā Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas noslēguma pasākumā, kas notiks "Arēnā Rīga" 7.martā, īpaši tiks godināts bijušais komandas kapteinis Sandis Ozoliņš, liecina pasākuma programma.

Rīgas "Dinamo" 7. KHL sezonas noslēguma pasākumā kluba hokejisti piedalīsies dažādos veiklības un prasmju konkursos, savukārt estrādes programmā uzstāsies Rīgas "Dinamo" draugi – pazīstami dažādu žanru Latvijas estrādes mākslinieki: "Dzelzs vilks", "Latvian Blues Band", "Triānas parks", "Bermudu divstūris" un citi.

Noslēguma pasākuma īpašais viesis būs ilggadējais Rīgas "Dinamo" komandas kapteinis un Latvijas hokeja leģenda – Sandis Ozoliņš, kuram pl.17 paredzēta īpaša godināšana. Pēc pasākuma vestibilā pie B ieejas notiks autogrāfu sesija ar Sandi Ozoliņu.

Noslēguma pasākuma dienā "Arēna Rīga" durvis būs atvērtas jau no plkst. 15:30; vestibilos līdzjutējiem tiks organizētas dažādas izklaides, kā arī iespēja satikties ar hokejistiem. Īpašas aktivitātes "Dinamo" noslēguma pasākumā tiks organizētas sezonas abonementu īpašniekiem, kuri jau no plkst. 14:30 kopā ar ģimenēm ir gaidīti "Arēna Rīga" LMT kluba zonā uz tikšanos un slidošanu kopā ar komandu.

Ieejas maksa uz pasākumu būs 5 eiro; skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem 2,50 eiro (bērniem līdz 6 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maksas). Sezonas abonementu īpašniekiem, uzrādot abonementa karti, ieeja bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!