Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" otrdien savā pēdējā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta izbraukuma spēlē ar rezultātu 3:5 (2:2, 0:2, 1:1) zaudēja Minskas "Dinamo".

Rīgas "Dinamo" šo maču iesāka ar Mika Indraša 27. sekundē gūtajiem vārtiem, bet Andrejs Stepanovs 26 sekundes vēlāk rezultātu izlīdzināja. Rīgas klubs atguva vadību trešajā minūtē, precīzi metot Uvim Balinskim, bet divas minūtes pirms trešdaļas beigām vairākumā Minskas "Dinamo" uzbrucējs Džastins Fontēns panāca rezultātu 2:2.

Otrā perioda sākums rīdziniekiem bija ļoti neveiksmīgs, un Šarls Linglē un Marks Andrē Granjāni deva mājiniekiem divu vārtu pārsvaru, bet trešā perioda sākumā Sergejs Drozds panāca 5:2. Rīgas "Dinamo" atlikušajās minūtēs dominēja laukumā, bet vienus vārtus atspēlēja divas minūtes pirms pamatlaika beigām, kad precīzs bija Brendons Makmilans.

Rīgas "Dinamo" vārtus mača sākumā sargāja Mants Armalis, bet viņš atvairīja tikai četrus no astoņiem pretinieku metieniem, bet turpinājumā Jānis Kalniņš tika galā ar 10 no 11 metieniem. Savukārt Rīgas "Dinamo" izdarīja 31 metienu.

Rīgas "Dinamo" sezonas noslēgumā aizvadīs vēl tikai vienu spēli, ceturtdien savā laukumā spēkojoties ar Helsinku "Jokerit".

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!