Foto: F64

Turpinot cīņas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā, Rīgas "Dinamo" ceturtdien, 2. novembrī, Maskavā tikās ar vietējo "Dinamo" komandu un piekāpās sīvā cīņā, "bullīšos" ar 1:2 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1).

Abas komandas šai mačā demonstrēja aktīvu, ātru spēli, bet galvenie varoši bija vārtsargi, Jānis Kalniņš un Aleksandrs Jerjomenko, kas līdz trešā perioda vidum tā arī palika nepārspēti.

Pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, kad trešās trešdaļas vidū realizēja "lielo" skaitlisko vairākumu – uz noraidīto soliņa atradās Ansi Salmela un Krišjānis Rēdlihs. Vārtus guva Iļja Ņikuļins – 1:0.

Rīdziniekiem tomēr ātri izdevās atspēlēties, septiņu sekunžu laikā realizējot savu skaitlisko vairākumu. Rezultātu izlīdzināja Brandons Makmilans – 1:1.

$duelID=841;$eventID=9;include '/www/htdocs/sport/includes/articleincludes/starVote/vote.inc' ?>

Atlikušajās septiņās ar pusi minūtēs abas komandas spēlēja uzmanīgi, bet vārtsargi pārliecinoši, un mača pamatlaiks noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu un turpinājās ar pagarinājumu. Pagarinājumā bīstamāki bija Maskavas "Dinamo" uzbrukumi, taču Jānis Kalniņš atkal nospēlēja teicami, un spēles likteni izšķīra "bullīši".

Komandas izpildīja 14 pēcspēles metienus, un veiksme bija maskaviešu pusē. Vispirms Jerjomenko pārspēja Denijs Kristo, tad neveiksmīgi nospēlēja Kalniņš, "pazaudējot" ripu pēc Dastina Boida metiena, un uzvaras vārtus guva Vladimirs Brjukvins, jo izšķirošais metiens Nikolaja Žerdeva izpildījumā nebija precīzs.

Plašāku spēles aprakstu lasiet portāla "Delfi" teksta tiešraides arhīvā!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!