Foto: F64

Latvijas hokeja kluba Rīgas "Dinamo" vadība izvērtēja komandas sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta sezonā, un atzina, ka tā bija saspringta no organizatoriskā un aizraujoša no sportiskā viedokļa, vēsta komandas preses dienests.

Otrdien norisinājās akciju sabiedrības "Dinamo Rīga" padomes un valdes paplašinātā sēde, kurā tika veikta 11. KHL sezonas analīze. Padome arī uzklausīja komandas galvenā trenera Ģirta Ankipāna aizvadītās sezonas vērtējumu, kurā tika akcentēts sezonā aktuālais un būtiskais. Tāpat tika izvērtēts katra hokejista paveiktais aizvadītajā sezonā, kā arī analizēts viņu sniegums.

"Padome uzteica komandas saliedētību, cīņas sparu, augsto motivāciju un pašatdevi. Padome atzina, ka komandas parādītais sniegums ir veicinājis līdzjutēju atbalsta pieaugumu aizvadītajā sezonā," teikts kluba paziņojumā internetā. "Padome aizvadīto sezonu kopumā novērtēja kā veiksmīgu, bet komandas sniegumu KHL 11. sezonā vērtēja pozitīvi."

Rīgas "Dinamo" hokejisti aizvadīto KHL sezonu noslēdza Rietumu konferences devītajā vietā, par vienu punktu atpaliekot no izslēgšanas spēļu zonas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!