Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" otrdien regulārā čempionāta mačā spēkosies ar vienības galvenā trenera Pētera Skudras savulaik vadīto Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Duelis "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, tiešraidē to translējot kanālam "TV3 Sport 2". Portāls "Delfi" piedāvās spēles teksta tiešraidi.

Mājas spēļu sērijas ievadā rīdzinieki sestdien ar 1:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, ciešot otro zaudējumu pēc kārtas. Savukārt "Torpedo" iepriekšējā mačā ar 0:3 piekāpās Čerepovecas "Severstaļ", ciešot otro zaudējumu pēdējās trīs spēlēs. Pirms tam Ņižņijnovgorodas komandai bija sešas uzvaras septiņu spēļu nogrieznī.

Tieši "Torpedo" klubā Skudra uzsāka galvenā trenera gaitas un šo vienību vadīja piecas sezonas līdz 2018.gada pavasarim. Viņa vadībā "Torpedo" piecas sezonas pēc kārtas iekļuva Gagarina kausa izcīņā, labāko rezultātu sasniedzot 2016.gadā, kad aizkļuva līdz konferences pusfinālam.

Nākamo maču rīdzinieki aizvadīs pirmdien, kad spēkosies ar "Soči" vienību, bet gada noslēgumā aizvadīs trīs spēles Minskā, Ņižņijnovgorodā un Maskavā.

Pagājušajā sezonā abas komandas savā starpā tikās divas reizes, katrai izcīnot pa vienai uzvarai. Kopumā KHL čempionātā abi klubi savā starpā tikušies 33 reizes, no kurām "Dinamo" uzvarējusi 14.

Dinamo" ar 15 punktiem 34 mačos joprojām ir pēdējā vietā līgā un Rietumu konferencē, kamēr "Torpedo" ar 38 punktiem 36 dueļos ir septītā Austrumu konferencē.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!