Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" mājas spēles turpmāk varēs apmeklēt tikai ar sejas maskām, ziņo vienība.

Latvijas hokeja klubs svētdien aizvadīja pēdējo no četrām izbraukuma spēlēm pēc kārtas, viesos pēcspēles metienos piekāpjoties Minskas "Dinamo" vienībai. Viesojoties Krievijā, Somijā un Baltkrievijā, vienība piedzīvoja četrus zaudējumus.

Sākot ar trešdien, "dinamieši" trīs reizes pēc kārtas uzņems pretiniekus "Arēnā Rīga". Klubs paziņojis, ka mājas spēļu laikā ieeja un atrašanās "Arēna Rīga" iekštelpās varēs notikt tikai ar sejas maskām. Maskas spēļu apmeklētājiem gan būs atļauts noņemt ēšanas vai dzeršanas laikā, ievērojot distancēšanās prasības.

Mājas spēļu sērijas laikā "Dinamo" klubs pie sevis uzņems Jaroslavļas "Lokomotiv", Maskavas apgabala "Vitjazj" un Magņitogorskas "Metallurg" hokejistus. Savukārt pēc šīm trim spēlēm "Dinamo" nākamos sešus mačus aizvadīs izbraukumā, Rīgā vienībai atgriežoties vien novembrī.

Jau ziņots, ka valdība otrdien atbalstīja stingrākus pasākumus Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai. No 17. oktobra līdz 6. novembrim tiek aizliegti kolektīvie sporta treniņi iekštelpās, bet pieļautas vien starptautiskas vai vietējo augstāko līgu sacensības.

Sanitārās normas iepriekš pastiprinājušas arī citas sporta organizācijas. Arīdzan Latvijas basketbola līgu spēļu apmeklētajiem obligāti jālieto mutes un deguna aizsegi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!