Foto: DELFI

Latvijas hokeja klubs "Liepāja" ir vienojies ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienību Rīgas "Dinamo" un Krievijas augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas "Toros" , ka piektdien pirms abu komandu pārbaudes spēles Liepājas Ledus hallē notiks abu komandu vadošo spēlētāju meistarklases demonstrācija Liepājas Sporta spēļu skolas jaunajiem hokejistiem.

No "Dinamo" kopā ar Liepājas pilsētas jaunajiem sportistiem uz ledus kāps pašreizējais treneris Aleksandrs Ņiživijs, vārtsargs Edgars Masaļskis un uzbrucējs Vitālijs Pavlovs, kurš šobrīd izcieš diskvalifikāciju par dopinga lietošanu, kā arī Ņeftekamskas komandas spēlētāji. Jaunajiem hokejistiem tā būs nenovērtējama pieredze un iespēja iedvesmoties no valsts hokeja varenajiem, tāpat kā slavenam hokejistam nodot daļu no savām zināšanām un knifiem nākošajai paaudzei.

Liepājas LSSS hokeja treneris Toms Strauss atzinīgi novērtē iespēju jaunatnes komandai trenēties kopā ar profesionāļiem: "Puikām tā ir forša iespēja paskatīties, kā spēlē pieaugušie veči. "Dinamo" mēs jau zinām, bet pirmo reizi būs iespēja uz ledus būt kopā ar Kanādas un ASV sportistiem, kas spēlējuši pasaules top līgā - AHL, bet tagad pārstāv Ņeftekamskas komandu. Tas var aizķerties un palīdzēt rast motivāciju turpmākiem treniņiem."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!