Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" spēlētājiem jāsāk ticēt saviem spēkiem, jo nespēja gūt vārtus jau esot iesēdusies hokejistu galvās, pēc zaudējuma Minskas "Dinamo" kluba preses dienestam sacīja vārtsargs Jakubs Sedlāčeks.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien turpināja zaudējumu sēriju un ar 1:3 (0:1, 1:0, 0:2) piekāpās Minskas "Dinamo". Sedlāčeks šajā mačā atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

"Domāju, šo spēli mēs aizvadījām tieši tādu kā iepriekšējo. Mēs nevaram gūt vārtus – šī doma sēž prātā. Ir ļoti nomācoša sajūta, ja mačā spēj gūt tikai vienus vārtus. Vienīgais veids, kā šo pārvarēt ir cītīgi strādājot treniņos. Mums ir jātic saviem spēkiem un jāiedrošina komandas biedri. Vienīgais ceļš – smags darbs un nepadošanās," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts Sedlāčeks.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs arī uzteica galveno treneri Arti Ābolu, kurš esot pareizā brīdī pieprasījis 30 sekunžu pārtraukumu: "Manuprāt, brīdis, kad treneris paņēma 30 sekunžu pārtraukumu, bija ļoti piemērots. Minska spēlēja ļoti labi un veidoja vairākus bīstamus vārtu gūšanas momentus. Tas no trenera puses bija ļoti labs gājiens. Mēs arī sākām spēlēt labāk, bet diemžēl iespējas neizmantojām."

Bijušais Rīgas kluba spēlētājs Pols Ščehura aizvadītajā mačā Minskas kluba labā guva vienus vārtus, raidot ripu tukšos vārtos.

"Mēs visi zinām, ka Pols ir ļoti labs spēlētājs. Kad vārti ir tukši, risks, protams, ir liels. Bet kā jau teicu, mums pašiem ir jāgūst vārti," uzsvēra Sedlāčeks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!