Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņem Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Spartak".

Spēle starp abām komandām "Arēnā Rīga" paredzēta plkst.17. Portāls "Delfi" piedāvās mača teksta tiešraidi.

Iepriekšējā izbraukuma sērijā, kurā "dinamieši" aizvadīja piecas spēles, divus punktus papildlaikā izdevās izcīnīt pret Kazaņas "Ak Bars". Pēc tam mājās tika piedzīvoti divi minimāli zaudējumi pret Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" (1:2) un Čerepovecas "Severstaļ" (2:3), taču nākamajā mačā neizdevās noturēt divu vārtu pārsvaru pret Maskavas CSKA, kas papildlaikā uzvarēja ar 4:3. Pēdējā spēlē "dinamieši" "bullīšos" ar 4:5 viesos atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

"Dinamo" zaudējusi pēdējās sešās spēlēs, kamēr "Spartak" panākumi mijas ar neveiksmēm. Vienība pēdējā mačā ar 2:5 zaudēja Čerepovecas "Severstaļ", bet iepriekš 5:3 izdevās uzvarēt Pekinas "Kuņluņ Red Star". Janvāra izskaņā maskavieši mājās ar 1:3 piekāpās Magņitagorskas "Metallurg" un ar 0:5 Sanktpēterburgas SKA.

Abas komandas šosezon savā starpā tikās 30.decembrī, kad "Dinamo" viesos uzvarēja ar 5:2. Kopumā KHL čempionātā abi klubi savā starpā aizvadījuši 33 spēles, no kurām 19 gadījumos uzvarējuši rīdzinieki.

Rīgas klubs ar 25 punktiem 52 spēlēs ieņem pēdējo vietu līgā, kamēr "Spartak" ar 54 punktiem 53 mačos ierindojas devītajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Joprojām rīdziniekiem jādodas laukumā bez savainotā vārtsarga Staņislava Gaļimova, kā arī uzbrucēja Daņilas Larionova. "Spartak" savainoto spēlētāju sarakstā atrodas Andrejs Kuteikins un Pāvels Medvedevs.

Pēc spēles ar "Spartak" rīdzinieki viesos tiksies ar Omskas "Avangard", bet pēc tam atkal ieplānota mājas spēle.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu grupā un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!