Foto: AFP/Scanpix

Rīgas "Dinamo" komandas sastāvu treniņnometnē Valmierā papildinājuši divi uzbrucēji – čehs Mihals Hlinka un kanādietis Koltons Žiliss (attēlā), ar kuriem noslēgti pārbaudes laika līgumi, vēsta kluba mājas lapa.

Tāpat uz Valmieru dosies arī divi HK "Rīga" aizsargi – Roberts Kaļķis un Rimants Zeilis. Savukārt pametīs "Dinamo" komandas treniņnometni uzbrucēji Roberts Locāns, Kirils Galoha un Gatis Sprukts.

25 gadus vecais čehu uzbrucējs Mihals Hlinka lielāko daļu no savas karjeras aizvadījis savā dzimtenē Čehijā HC "Vitkovice" klubā, kur spēlēja arī iepriekšējā sezonā, kā arī divas sezonas ir spēlējis Kanādas junioru līgā QMJHL.

Savukārt 27 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs Koltons Žiliss 2007. gada NHL jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts pirmajā kārtā ar kopējo 16. numuru, un savas karjeras laikā ir aizvadījis 154 spēles NHL, 82 spēles Amerikas Hokeja līgā (AHL), bet iepriekšējo sezonu aizvadīja Slovākijas čempionāta klubā HC "Banska Bystrica".

Līdz ar šobrīd Rīgas "Dinamo" komandas sastāvā treniņnometnē Valmierā trenējas 36 hokejisti - trīs vārtsargi, 12 aizsargi un 21 uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!