Foto: DELFI

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" joprojām nav saņēmusi naudu no sponsoriem, un tā tiek gaidīta kuru katru brīdi, intervijā laikrakstam "Latvijas Avīze" sacīja kluba valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Marcels Hosa intervijā slovāku medijiem atzina, ka šajā sezonā algu joprojām nav saņēmis, tomēr kluba vadība atkal sola, ka visam drīzumā vajadzētu būt kārtībā.

Laikrakstam "Latvijas Avīze" Kalvītis stāstīja, ka nauda tiek gaidīta "no dienas uz dienu". Tomēr viņš neatklāja, vai ir oficiāli noslēgts sponsorēšanas līgumus, bet "viss esot norunāts". Lai arī šādi izteikumi izskanējuši jau vairākkārt, tomēr šoreiz Kalvītis uzsver, ka tas esot ar garantiju.

Tāpat Kalvītis pauda savu viedokli par komandas sniegumu, uzsverot, ka vājākais punkts komandas sniegumā uz vārtu gūšanas realizācija: "Iespēju netrūkst, bet vārtu nav. Šajā ziņā ir līdzīga sajūta kā pirms divām sezonām, kad komandu vēl vadīja Peka Rautakallio. Aizsardzība un vārtsargu līnija būtu jāstiprina, tur pietrūkst stabilitātes. Kaut kādas pārmaiņas sastāvā būs jāveic."

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs pieļāva, ka kāds no komandas varētu tikt atlaists, bet kāds varētu tikt pieņemts vietā.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 15 punktiem 13 mačos atrodas 11.pozīcijā. Rīgas "Dinamo" tagad priekšā trīs mājas spēļu sērija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!