Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" arī nākamsezon turpinās sadarbību ar "Liepājas Metalurgs" komandu spēlētāju apmaiņas jomā, vēsta portāls "liepajniekiem.lv".

Jau gada sākumā abi klubi bija vienojušies par sadarbības turpināšanu, taču radās domstarpības un darījums gandrīz ticis atcelts, jo Rīgas "Dinamo" nav vēlējušies "sadarbībā ieguldīt vairāk līdzekļu nekā iepriekš", raksta portāls.

Tomēr abas puses vēlreiz sēdās pie sarunu galda un panāca principiālu vienošanos – Liepāja uz Krievijas Jaunatne shokeja līgas (MHL) hokeja klubu "Rīga" deleģē aptuveni četrus piecus savus jaunos spēlētājus, bet dinamieši uz Liepāju sūta stažēties aptuveni tikpat daudz spēlētāju, kas ir pārauguši MHL vecuma griestus, bet vēl stāv uz "Dinamo" sliekšņa.

Par konkrētiem spēlētājiem it kā vēl nav lemts, bet tie varētu būt, piemēram, Miks Indrašis, Mārtiņš Porejs un citi. Turklāt tiek pieļauta iespēja, ka tāpat kā pagājušajā sezonā no "Dinamo" uz "Metalurgu" nosūtīs spēlētājus sportiskās formas atgūšanai vai spēļu prakses iegūšanai. Tātad teorētiski 2011./2012. gada sezonā abu vienību sadarbība liepājniekiem varētu būt vēl izdevīgāka.

Jau ziņojām, ka finansiālu apsvērumu dēļ "Liepājas Metalurgs" pieļāva iespēju atteikties no dalības Baltkrievijas atklātajā čempionātā, taču šis lēmums netika pieņemts un liepājnieki arī nākamsezon spēlēs šajās meistarsacīkstēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!