Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa izcīņas ceturtdaļfināla pēdējiem diviem mačiem izbraukumā pret Doņeckas "Donbass" devusies 22 hokejistu sastāvā, vēsta komandas mājaslapa internetā.

"Dinamo" komandai šajos mačos nepalīdzēs aizsargs Mārtiņš Porejs, kurš pievienojies Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandai HK "Rīga" tās pēdējās regulārā čempionāta spēlēs.

Uz Doņecku Rīgas "Dinamo" sastāvā devušies divi vārtsargi - Māris Jučers un Mikaēls Telkvists, septiņi aizsargi - Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Rodrigo Laviņš, Krišjānis Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Arvīds Reķis un Jēkabs Rēdlihs, kā arī 13 uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Pols Ščehura, Miks Indrašis, Džeimijs Džonsons, Andris Džeriņš, Gints Meija, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Juris Upītis, Māris Bičevskis, Gunārs Skvorcovs, Raitis Ivanāns un Elvijs Biezais.

Atgādinām, ka KHL Cerības kausa ceturtdaļfināla sērijā starp "Dinamo" un "Donbass" pirmajās divās spēlēs "Arēnā Rīga" katra no komandām izcīnīja pa vienai uzvarai, un līdz ar to rezultāts sērijā ir neizšķirts 1:1.

Atlikušajās divās sērijas spēlēs Doņeckā arī tiks noskaidrota tā komanda, kura turpinās cīņu par KHL Cerības kausu. Ja pēc četrām spēlēm rezultāts sērijā būs neizšķirts 2:2, tad sērijas uzvarētājs tiks noskaidrots pēcspēles metienu sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!