Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" uz savu fārmklubu nosūtījis vienības trešo rezultatīvāko spēlētāju Miku Indraši un aizsargu Jēkabu Rēdlihu, vēsta "Dinamo" mājaslapa internetā.

Lai gan oficiāli nosūtīšanas iemesls netiek minēts, noprotams, ka "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols uz Liepājas komandu Indraši nosūtījis pāraudzināšanas nolūkos. Pēc iepriekšējā mačā pret Hantimansijskas "Jugra" piedzīvotā zaudējuma Ābols asi kritizēja vietējos spēlētājus un netieši norādīja uz Indraši, kurš vienā no epizodēm nenospēlēja pašaizliedzīgi, un "Dinamo" tāpēc zaudēja vārtus.

"Daudziem jaunajiem spēlētājiem šķiet, ka viņiem jābūt sastāvā tikai tāpēc, ka viņi ir vietējie. Tā nebūs. Mums ir spēlētāji, kas katru spēli nesaudzīgi metas ripas ceļā, bet dažs labs nav vēl šosezon nobloķējis nevienu metienu," pēc Ziemassvētkos piedzīvotā zaudējuma asi teica Ābols.

Indrašis šosezon 31 spēlē ir guvis desmit vārtus un izdarījis deviņas rezultatīvas piespēles.

Rīdzinieki trešdien devās savā gada pēdējā izbraukumā. Uz mačiem pret Čerepovecas "Severstaļ" un Čehovas "Vitjazj" komanda devusies 26 hokejistu sastāvā.

Rīgas "Dinamo" sastāvs 2012.gada pēdējās divās spēlēs:
vārtsargi - Māris Jučers, Mikael Tellqvist un Kristers Gudļevskis;
aizsargi - Guntis Galviņš, Kristaps Sotnieks, Arvīds Reķis, Mathieu Carle, Rodrigo Laviņš, Mārtiņš Porejs, Krišjānis Rēdlihs un Oskars Cibuļskis;
uzbrucēji – Mārtiņš Karsums, Jamie Johnson, Aleksandrs Ņiživijs, Paul Szczechura, Aleksander Giroux, Kaspars Daugaviņš, Andris Džeriņš, Ģirts Ankipāns, Raitis Ivanāns, Māris Bičevskis, Gints Meija, Elvijs Biezais, Gunārs Skvorcovs, Vitālijs Pavlovs un Roberts Bukarts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!