Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" uz pārbaudes laiku vienojies ar 23 gadus veco vārtsargu Kristapu Nazarovu, vēstīts kluba mājaslapā.

Hokejists aizvadīto sezonu pavadīja "Optibet" hokeja līgas komandā "Liepāja". Vārtsargs laukumā gāja 24 spēlēs, kurās viņš atvairīja 90,1 procentus pretinieku metienu, bet vidēji spēlē ielaida 3,05 ripas.

Iepriekšējais hokejista pieraksts bijis "Greater Metro Junior A Hockey League" (GMHL), kas ir viena no Kanādas jauniešu hokeja līgām. Nazarovs tajā 2016./2017. gada sezonas laikā pārstāvēja "Almaguin Spartans" vienību, atvairot 90,8 procentus metienu, bet caurmērā ielaižot 3,77 ripas.

Ventspilnieks dzimtenē pārstāvējis "Liepājas Metalurgs" un "SK Rīga" U-18 vecuma grupas vienības, kā arī Latvijas otrās spēcīgākas līgas vienības "Tukums" un "Venta 2002". Tāpat hokejistam bijusi pieredze ASV zemāko līgu klubos Ričmondas "Generals" un Deitonas "Racers".

Jau ziņots, ka "Dinamo" vienībai uz pārbaudes laiku Liepājā notiekošajā treniņnometnē pievienojušies arī vārtsargs Niklāvs Rauza, aizsargs Kristaps Bazēvičs un uzbrucējs Deivids Sarkanis. Konkurenci Nazarovam un Rauzam sagādās arī Kristers Gudļevskis un Maksims Tretjaks, kuriem noslēgti pilnvērtīgi līgumi ar "Dinamo".

Klubs Liepājā notiekošās nometnes laikā tiksies ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) čempionāta komandām Almetjevskas "Ņeftjaņik" un pašreizējiem VHL čempioniem Karagandas "Sariarka".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!