Foto: F64
Kontinentālā hokeja līga (KHL) paziņojusi, ka Rīgas “Dinamo” septembrī nenotikusī izbraukuma spēle pret Nursultanas “Baris” pārcelta uz novembra sākumu.

Rīdziniekiem sava sezonas pirmā izbraukuma noslēgumā 18. septembrī Nursultanā bija jātiekas ar “Baris”. Tomēr maču nācās atcelt, jo Kazahstānas komandā bija atklāti vairāki Covid-19 saslimšanas gadījumi un visām kontaktpersonām noteikta 14 dienu karantīna.

Tagad KHL paziņojusi, ka šis mačs risināsies 3. novembrī. Rīgas “Dinamo” ar šo maču noslēgs izbraukumu un tā būs pēdējā spēle pirms neliela pārtraukuma KHL sezonā.

Kā zināms, pēdējās dienās arī rīdziniekus skāris Covid-19 – atklāti desmit saslimšanas gadījumi. Tādējādi komanda tagad atrodas divu nedēļu karantīnā.

Lai gan visai Latvijas komandai jāatrodas karantīnā, ne klubs, ne KHL pagaidām oficiāli neko par Covid-19 gadījumiem Rīgas komandā neziņo. Vēl trešdienas rītā KHL mājaslapā un Rīgas “Dinamo” mājas lapā kalendārā norādīts, ka “dinamieši’ nākamo maču aizvadīs 26. septembrī, Rīgā uzņemot Maskavas “Dinamo”.

Pirms Covid-19 gadījumiem Latvijas komandā KHL bija atcēlusi jau trīs mačus ar rīdzinieku dalību (ieskaitot jau pieminēto spēli pret “Baris”). Tuvāko divu nedēļu laikā Rīgas “Dinamo” bija plānoti vēl pieci mači, tādējādi kopumā KHL sezonas pirmajā mēnesī nebūs notikušas jau astoņas spēles ar Rīgas “Dinamo” dalību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!