Foto: LETA
Rīgas "Dinamo" hokeja klubs, kam ceturtdien vajadzēja doties uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pirmo sezonas spēli Ufā, pagaidām paliek mājās, portālu "Delfi" informēja kluba preses dienests.

"KHL vadība ir paziņojusi par sezonas sākuma atcelšanu, un līdz ar to "Dinamo" uz Ufu pagaidām nedosies," pastāstīja kluba preses sekretārs Jānis Stepīti.

Lēmumu par sezonas sākuma spēļu atcelšanu KHL pieņēma pēc trešdienas traģiskās aviokatastrofas, kurā bojā gāja Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda. Sākotnēja izskanēja informācija, ka izmaiņas kalendārā skars tikai tos mačus, kuros bija jāpiedalās Jaroslavļas komandai, taču ceturtdien tika pieņemts lēmums atcelt sezonas sākumu.

Pēc Stepīša teiktā, ceturtdien no rīta Maskavā tika sasaukta KHL vadības sanāksme, kurā spriež par izmaiņām spēļu norisē. Jaunākās ziņas liecina, ka čempionāts atsāksies ne ātrāk kā nākamnedēļ, ziņo "allhockey.ru", atsaucoties uz KHL vadību.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" šī KHL sezona bija jāuzsāk izbraukumā, aizvadot četras spēles - ar Ufas "Salavat Julajev", Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Kazaņas "Ak Bars" un Mitišču "Atlant".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!