Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubam Rīgas "Dinamo" divas nedēļas nevarēs palīdzēt uzbrucējs Koltons Gilīss, kurš guvis savainojumu, vēsta komandas preses dienests.

Gilīss mačā pret Bratislavas "Slovan" vienā no epizodēm savainoja kājas augšstilbu. Kluba paziņojumā netiek precizēts, kāda veida savainojums ir kanādietim, taču spēlēt viņš nevarēs aptuveni divas nedēļas. Šajā laikā "Dinamo" paredzētas septiņas spēles KHL regulārajā čempionātā, un tās būs svarīgas cīņā par vietu Gagarina kausa izcīņā.

Gilīss šosezon laukumā devies 30 KHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, nopelnījis 15 soda minūtes un lietderības koeficientu -1, vidēji laukumā pavadot 10:17 minūtes.

"Dinamo" komandai savainojuma dēļ šobrīd nevar palīdzēt uzbrukuma līderis Linuss Videls, kā arī Gunārs Skvorcovs. Tāpat iepriekšējos divos mačos nav piedalījies arī Kristaps Sotnieks.

Rīgas komanda ar 50 punktiem 51 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā ir devītajā vietā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot trīs punktus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!