Foto: F64
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kanādiešu uzbrucējs pēc komandas pirmās uzvaras jaunajā sezonā slavēja vienības vārtsargu Kristeru Gudļevski.

Rīdzinieki otrdien izbraukumā ar 2:1 spraigā cīņā pieveica Magņitogorskas "Metallurg", bet Makmilans guva komandas pirmos vārtus.

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli. Mača izskaņā gan bijām iespiesti zonā, bet ar to tikām galā. Tāpat arī Gudļevskis aizvadīja lielisku maču. Komandā valda lieliska atmosfēra – visi cīnās viens par otru, bloķē ļoti spēcīgus metienus. Tāpēc arī ir rezultāts," Rīgas "Dinamo" mājaslapā internetā citēts Makmilans, kurš pirmā perioda astotajā minūtē pārspēja pretinieku vārtsargu Vasiliju Košečkinu. "Mitinens labi nospēlēja un ripa laimīgi nonāca pie manis. Pirmo iespēju izdevās realizēt. Patīkami, ja gūstam vārtus pirmie – mums tad nav jādzenas pakaļ."

"Jā, bija vēl pāris momenti gan vārtu priekšā, gan izgājienos. Viņiem ir ļoti labs vārtsargs. Augumā ražens un tādiem iemest nav viegli," piebilst uzbrucējs.

Rīgas "Dinamo" tagad atgriežas Latvijā un sestdien, 8. septembrī, "Arēnā Rīga" uzņems Novosibirskas "Sibirj". "Ļoti labā noskaņojumā dodamies uz pirmo mājas spēli. Šādu sniegumu parādīsim arī mūsu līdzjutējiem. Mūsu rādītais hokejs ir ļoti skatāms."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!