Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Rīgas "Dinamo" jau ilgāku laika periodu nav padevusies spēle uzbrukumā, intervijā kluba mājaslapā neslēpj vienības uzbrucējs Zeks Mičels.

Mičels svētdien aizvadītajā spēlē pret Minskas "Dinamo" komandu guva divus vārtus un atdeva rezultatīvu piespēli, bet rīdzinieki viesos piekāpās pēcspēles metienos.

"Mēs šovakar labi cīnījāmies, trešajā periodā gan pārāk daudz nopelnījām noraidījumus," pēc mača atzina Mičels. "Iļja [Proskurjakovs] deva mums labas iespējas izcīnīt uzvaru, taču nedaudz pietrūka. Kopumā mēs strādājām ļoti labi, ir jāskatās uz pozitīvo, jāatpūšas un jāgatavojas nākamajai spēlei."

Spēles trešajā periodā Rīgas vienība nopelnīja 12 soda minūtes, tomēr Konstantina Komareka gūti vārti ļāva izlīdzināt rezultātu un panākt papildlaiku, trešajā trešdaļā spēlējot neizšķirti 1:1.

"Grūti atrast vienu īsto iemeslu, kāpēc sapelnījām noraidījumus trešajā periodā un papildlaikā. Es nedomāju, ka bijām noguruši. Pretinieki noraidījās pirmajā periodā, mēs vēlāk un soda minūtes izlīdzinājās. Vajadzēja pašiem realizēt savas iespējas. Šādas iespējas izniekot nedrīkst," skaidroja uzbrucējs.

Pēdējo sešu spēļu laikā "Dinamo" komanda trīsreiz guvusi tikai vienus vārtus, vienreiz atzīmējusies ar diviem precīziem raidījumiem, bet pa reizei guvusi trīs un četrus vārtus, abas reizes spēlējot pret Minskas "Dinamo".

"Pēdējās spēlēs mums ir grūti ar vārtu gūšanu, vairāki spēlētāji nevar palīdzēt. Labi, ka mēs sākam atgūt vārtu garšu, Komareks šodien arī bija precīzs. Jāskatās uz priekšu pozitīvi," noteica hokejists.

Rīgas "Dinamo" trešdien ar spēli pret Jaroslavļas "Lokomotiv" uzsāks mājas spēļu sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!