Foto: F64

Rīgas "Dinamo" komandā aizvadītajā nedēļā notikušas lielas izmaiņas, bet spēle pret Sanktpēterburgas SKA bija iespēja parādīt, ka hokejisti joprojām var demonstrēt labu sniegumu, sacīja uzbrucējs Hanters Šinkaruks.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atspēlējās no rezultāta 1:4 un mačā pret SKA zaudēja pēcspēles metienu sērijā.

"Manuprāt, šī bija laba un aizraujoša spēle. No 1:4 atspēlējāmies pret SKA – tas par mūsu komandu kaut ko liecina. Mača laikā mums bija vairākas ļoti labas iespējas gūt vārtus, diemžēl, šoreiz mēs tās nespējām realizēt," kluba preses dienestam teica Šinkaruks.

"Pēdējās nedēļas laikā mūsu komanda gājusi cauri lieliem notikumiem," viņš atgādināja. "Šī bija mūsu iespēja sanākt kopā un parādīt, ka mēs varam un esam labs klubs. Tas ir labs sākums, taču mums jāturpina šādi arī nākotnē."

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Juhans Matsons bija apmierināts ar savu sniegumu, atvairot 34 no 38 pretinieku metieniem: "Mans uzdevums ir atvairīt ripas ar jebkādiem paņēmieniem. Viņiem ir ļoti meistarīgi hokejisti, kas izveido teicamas vārtu gūšanas iespējas. Šķiet, ka šovakar paveicu pieklājīgu darbiņu."

"Mums izdevās lieliska atspēlēšanās. Ielaidām, protams, arī pāris neveiklus vārtus, bet kā komanda aizvadījām labu spēli. Bijām ļoti tuvu, lai izcīnītu uzvaru. Ir lietas, pie kurām mums jāpiestrādā, taču šovakar veicām teicamu atspēlēšanos," turpināja Matsons. "Ģērbtuvē pēc otrā perioda pārrunājām un vienojāmies, ka jāizdara vairāk metienu pa vārtiem. Tas mums izdevās arī pret Magņitogorskas "Metallurg". Mēs zinājām, ka to varam paveikt. Parādījām, ka esam laba komanda."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!