Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien Rīgā uzņems Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard".

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to pārraidīs "3 Sports Open". Portāls "Delfi" piedāvās mača teksta tiešraidi.

Rīgas "Dinamo" pēdējās divās spēlēs ir tikusi pie uzvarām, vispirms ar 3:2 pagarinājumā tika pieveikta Podoļskas "Vitjazj" vienība, bet svētdien arī ar 3:2 rīdzinieki pēcspēles metienu sērijā izcīnīja uzvaru pār Pekinas "Kuņluņ Red Star". Pirms tam "Dinamo" piedzīvoja piecu zaudējumu sēriju.

Omskas vienība izcīnīja uzvaras pēdējās trīs aizvadītajās spēlēs, ar 3:2 pārspējot Ņižņijnovgorodas "Torpedo", ar 4:2 uzvarot Magņitogorskas "Metallurg" un ar 5:1 sagraujot Helsinku "Jokerit".

Abas komandas šosezon ir tikušās vienu reizi, kurā uzvaru izcīnīja "Avangard", uzvarot mājās ar 4:1. KHL ietvaros abas komandas kopā ir tikušās 28 reizes, kurās rīdziniekiem izdevies tikt pie uzvarām 12 mačos.

Turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 34 punktiem 41 spēlē ieņem pēdējo vietu Rietumu grupā, bet Omskas vienība Austrumu grupā ierindojas piektajā vietā ar 52 punktiem 42 mačos.

Rīgas vienības savainoto spēlētāju sarakstā ir aizsargi Nerijus Ališausks, Kristaps Sotnieks un Oskars Cibuļskis un uzbrucēji Daniels Bērziņš, Aleksandrs Protapovičs.

Pēc šīs spēles "Dinamo" aizvadīs trīs izbraukuma spēles, pirmajā no tām 30.decembrī tiekoties ar Ņižņijnovgorodas "Torpedo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!