Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā spēkojas ar līgas jaunpienācēju - Slovākijas vienību Popradas "Lev".

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Šī Latvijas klubam būs trešā mājas spēle jaunajā KHL sezonā un paredzams, ka šajā mačā komandai palīdzēs arī aizsargs Kristaps Sotnieks, kurš bija izpelnījies triju spēļu diskvalifikāciju par pārkāpumu mačā pret "Ak Bars".

Kā ziņots, jaunās sezonas pirmajā mājas spēlē Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 5:3 pieveica Maskavas CSKA komandu, kuru vada bijušais rīdzinieku treneris Jūliuss Šuplers, bet otrajā mačā ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Baltkrievijas vienībai Minskas "Dinamo".

Šosezon aizvadītajās četrās KHL regulārā čempionāta spēlēs Rīgas "Dinamo" izcīnījusi vienu uzvaru, bet "Lev" hokejisti zaudējuši visās piecās līdzšinējās cīņās.

Pašlaik KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar četriem punktiem četrās spēlēs ieņem devīto vietu, bet Slovākijas klubs ar vienu punktu piecās cīņās atrodas pēdējā, 11.pozīcijā.

Pēc spēles ar "Lev" komandu Rīgas "Dinamo" vēl vienu cīņu aizvadīs savā laukumā trešdien ar Oļega Znaroka vadīto Maskavas "Dinamo", bet pēc tam Latvijas klubs dosies četru maču izbraukuma sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!