Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" šodien regulārā čempionāta spēlē savā laukumā tiekas ar Latvijas izlases treneru Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo" vienību.

Mačs "Arēnā Rīga" sāksies plkst.19, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Portāls "Delfi" piedāvā spēlei līdzi sekot mobilajos tālruņos - m.delfi.lv piedāvās spēles teksta on-line translāciju.

Abas vienības pēdējā laikā startē ļoti neveiksmīgi - Rīgas "Dinamo" komanda zaudējusi pēdējās četrās spēlēs, bet Maskavas "Dinamo" nav spējusi uzvarēt jau septiņās uzvarās pēc kārtas.

Šī abām komandām būs jau ceturtā savstarpējā tikšanās reize šosezon - oktobrī vienības uzvaras dalīja uz pusēm. Pirmajā mačā Maskavā Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar rezultātu 2:1, bet otrajā cīņā Rīgā laukuma saimnieki piedzīvoja zaudējumu ar 1:3. Savukārt 22.decembrī Rīgā Latvijas klubs uzvarēja pēcspēles metienu sērijā ar 2:1.

Vēl vienu reizi komandas savā starpā spēkosies 20.janvārī Maskavā.

Pēc spēles ar Maskavas "Dinamo" komandu rīdziniekiem arī nākamās četras spēles plānotas savā laukumā, kurās tā ik pēc dienas tiksies ar Maskavas "Spartak", Čerepovecas "Severstaļ", Sanktpēterburgas SKA un Maskavas CSKA vienībām.

Kā ziņots, mačs ar SKA komandu tiks aizvadīts Liepājā.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 41 spēlē ieņem astoto vietu un tikai par punktu apsteidz pozīciju zemāk esošo Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu.

Savukārt Maskavas "Dinamo" ar 75 punktiem 41 cīņā ieņem stabilu otro vietu Rietumu konferencē.

Kā ziņots, janvārī Rīgas "Dinamo" komandai ir ļoti smags spēļu grafiks, jo līdz 26.janvārim kopumā paredzētas 12 spēles, turklāt spēlējot katru otro dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!