Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa finālu piektdien uzsāk Rīgas "Dinamo", kas "Arēnā Rīga" tiekas ar Habarovskas "Amur".

Spēle "Arēnā Rīga" sāksies pulksten 19:30.

Rīgas "Dinamo" un "Amur" sērija ritēs līdz vienas komandas trīs uzvarām vai četrām spēlēm. Ja pēc ceturtās spēles sērijā rezultāts būs 2-2, tad komandas pēc šī mača aizvadīs "bullīšus", noskaidrojot uzvarētāju.

Sērijas otrā spēle sestdien arī notiks Rīgā, bet trešā un nepieciešamības gadījumā ceturtā spēle risināsies attiecīgi nākamo otrdien un trešdien Habarovskā.

Zināms, ka finālsērijā nevarēs spēlēt rīdzinieku aizsargs Arvīds Reķis, kuram ir lauzts pirksts, bet "Dinamo" komandas sastāvs pirmajā spēlē būs zināms neilgi pirms mača.

Līdz šim abas komandas KHL regulārajos čempionātos savā starpā ir spēlējušas 12 reizes, un bilance ir labvēlīgāka rīdziniekiem – astoņas uzvaras un četri zaudējumi. Šajā sezonā katra no komandām uzvarēja savā laukumā.

Atgādinām, ka KHL Cerības kausā piedalās tās komandas, kuras pēc KHL Regulārā čempionāta rezultātiem neiekļuva Gagarina kausa izcīņā. Rīgas "Dinamo" Cerības kausu iesāka no kvalifikācijas, kurā pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo", tad pirmajā kārtā rīdzinieki pieveica Doņeckas "Donbass", bet pusfinālā trijās spēlēs pieveica Minskas "Dinamo".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!