Foto: F64

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Jānis Kalniņš atzinīgi vērtēja komandas pašatdevi spēlē izbraukumā pret Maskavas CSKA Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārajā čempionātā.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" tikai pagarinājumā ar 2:3 (2:1, 0:1, 0:0, 0:1) piekāpās CSKA vienībai, aizbraucot no Maskavas ar vienu kopvērtējuma punktu. Atgādinām, ka iepriekšējās 12 spēlēs rīdzinieki piedzīvoja zaudējumu pamatlaikā.

"Šodien ļoti labi nospēlējām. Visu spēli tiešām "kapājām", tika bloķēti metieni. Cepuri nost!" kluba mājas lapā citēts Kalniņš.

Pa Kalniņa vārtiem šai spēlē kopumā tika izdarīti 38 metieni, no tiem 22 – tikai otrajā periodā, taču Rīgas "Dinamo" vārtsargs par grūtāku nosauca pirmo trešdaļu. "Es pat teiktu, ka pirmais periods bija grūtāks, jo kādu laiku nebiju spēlējis," viņš saka. "Jā, otrajā bija daudz metienu, bet tos jau atliek tikai atvairīt, kad esi iegājis spēlē. Domāju, lielākajai daļai vārtsargu tā pat ir labāk, ja visu laiku tevi "tur spēlē"."

Maču rīdzinieki zaudēja papildlaikā, kad nepilnu pusotru minūti pirms pagarinājuma beigām Kalniņu pārspēja Valērijs Ņičuškins.

"Papildlaikā CSKA nedaudz vairāk kontrolēja ripu un viņiem bija vairāk iespēju. Uzvaras vārtu metiens bija no ļoti labas pozīcijas," atzīst Rīgas "Dinamo" vārtsargs.

Turpinot šo izbraukuma sēriju, nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs ceturtdien, 5. oktobrī, Piemaskavā, Podoļskā tiekoties ar vietējo "Vitjazj" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!