Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" vairākas nedēļas nevarēs paļauties uz savu neseno papildinājumu vārtsargu Jāni Vori, kurš ceturtdienas spēlē pret Minskas "Dinamo" guvis savainojumu, ziņo klubs.

Voris ceturtdien jau pēc septiņām aizvadītām minūtēm nomainīja Ivanu Naļimovu, bet spēles gaitā pēc sadursmes ar pretinieku uzbrucēju guva kājas savainojumu. Traumas dēļ Voris komandai palīdzēt nevarēs vairākas nedēļas, ziņo Rīgas "Dinamo".

Jānim Vorim tā bija otrā spēle Rīgas "Dinamo" rindās šosezon. Latvietis sezonu uzsāka Dānijas augstākās līgas "Rodovre Mighty Bulls" komandā, bet nesen atgriezās mājās, kļūstot jau par desmito vārtsargu, kurš bijis pieteikts rīdzinieku sastāvā.

Savainoto spēlētāju sarakstā jau atrodas vārtsargs Staņislavs Gaļimovs, kurš guva nopietnu savainojumu 21. decembra spēlē, kad viņš atsvaidzināja cirkšņa traumu. Toreiz debiju KHL piedzīvoja Bruno Brūveris, kurš aizstāja Gaļimovu spēlē pret "Soči" hokejistiem.

Tādējādi "Dinamo" šobrīd jāpaļaujas uz Naļimovu un uz Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas "Rīga" vārtu vīriem Ēriku Vītolu, Reini Liepiņu un jau minēto Brūveri. Liepiņš no šīs kompānijas ir vienīgais, kurš šosezon vēl nav ticis pie iespējas sargāt "dinamiešu" cietoksni.

Slimības dēļ vairākas spēles izlaidīs arī uzbrucējs Jānis Švanenbergs, ziņo klubs. No slimošanas atgūstas arī aizsargi Kristaps Sotnieks un Tonijs Sunds, kuri drīz atgriezīsies sastāvā.

Savukārt vienībai joprojām nevarēs palīdzēt Džordans Marejs, kurš atgūstas no kājas savainojuma, pēc kura kanādietim vajadzēja veikt operāciju.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs sestdien, mājās uzņemot Jaroslavļas "Lokomotiv" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!