Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jauno sezonu svētdien veiksmīgi turpināja Rīgas "Dinamo", kas savā otrajā mačā viesos ar 5:1 (1:0, 1:1, 3:0) pieveica līgas jaunpienācēju Zagrebas "Medveščak".

Rīgas "Dinamo" tā bija otrā uzvara pamatlaikā divās pirmajās sezonas spēlēs. Jau ziņojām, ka pirmajā spēlē sīvā cīņā rīdzinieki ceturtdien "Arēnā Rīga" ar 2:1 pieveica Minskas "Dinamo".

Svētdien "Dinamo" labi aizvadīja spēles pirmo periodu, bet vienīgos vārtus rīdzinieki guva 15.minūtē, kad Latvijas klubs izmantoja "Medveščak" kļūdu aizsardzībā - precīzs bija Mārtiņš Cipulis. Otrā perioda vidū "Medveščak" izlīdzināja rezultātu, bet pēc četrām minūtēm Andris Džeriņš atguva rīdziniekiem vadību.

Trešā perioda astotajā minūtē Gints Meija ar fantastisku metienu panāca 3:1, bet 17.minūtē neilgi pēc skaitliskā vairākuma Mets Robinsons palielināja "Dinamo" pārsvaru līdz 4:1. Pēc zaudētiem vārtiem "Medveščak" nomainīja vārtsargu pret vēl vienu laukuma spēlētāju, to izmantoja "Dinamo", un Džeriņš guva savus otros vārtus mačā.

Nākamo spēli "Dinamo" aizvadīs 10.septembrī viesos pret Maskavas "Spartak".

Portāls "Delfi" piedāvāja "Dinamo" un "Medveščak" spēles teksta tiešraidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!